ONS AANBOD


onze voortdurende bijscholing zorgt voor uw zekerheid van de hoogste zorgkwaliteit

JAARLIJKSE CONTROLE

Een gezond gebit begint bij preventie. Je komt dus best jaarlijks langs bij je tandarts voor een check-up en een mondreiniging. Zo sporen we samen eventuele problemen tijdig op en vermijden we later ingrijpende behandelingen. We reinigen je gebit, verwijderen tandsteen en tandplak en gaatjes krijgen we tijdig in de gaten.

TANDEN BLEKEN

Voor witte tanden maken we gebruik van wetenschappelijk onderbouwde en veilige bleaching op basis van peroxide. Dankzij de unieke kenmerken en het juist toepassen van het bleachen worden je tanden opnieuw stralend wit.

KROON- EN BRUGWERK

Kronen en bruggen zijn een duurzame oplossing voor één of meerdere ontbrekende tanden in je gebit. Dankzij de precieze 3D-scanner en CAD-CAM technologie in ons eigen labo ontwerpen en plaatsen we een kroon of brug die volledig aangepast is op je gebit.  

TANDVULLINGEN

Toch een gaatje in je tand? Tijdens een raadpleging halen we het slechte tandweefsel weg en vullen we het gaatje deskundig op. Bij grotere problemen maken we een tandvulling op maat. Directe of indirecte vullingen: we hebben alle kennis en ervaring in huis.


RESTAURATIE & HERSTEL

Het behandelen van cariës, het herstellen van een afgebroken tand of vulling en de rehabilitatie van een zwaar gehavend gebit door slijtage bij knarsen of erosie. Bij tandheelkundige trauma's na een ongeval zorgen we voor een zo snel mogelijk herstel.

TANDIMPLANTATEN

Laat een ontbrekende tand je dagelijks comfort niet bepalen. Een implantaat ziet er natuurlijk uit en voelt ook zo. Bij een implantaat plaatst de tandarts een kunstwortel in je kaak ter vervanging van een of meerdere tanden, of als basis voor je kunstgebit.

ENDODONTOLOGIE

Bij sommige pijnklachten is het aangewezen je tand te ontzenuwen, een zogenaamde wortelkanaalbehandeling. De tand wordt ontzenuwd, gereinigd en het wortelkanaal gevuld, zodat bacteriën geen kans hebben. Je tand wordt uiteraard ook aangepakt, met een vulling of een kroon.


TANDPROTHESE

Ontbreek je één of meerdere tanden? Dan biedt een tandprothese of kunstgebit een oplossing. Een kunstgebit bestaat in heel wat vormen, maten en gewichten. Op basis van je gebit en je mond vinden we samen de tandprothese die het best bij jou past.


KINDERTANDARTS

Een bezoek aan de kindertandarts is erg belangrijk voor jongeren en kinderen. Voor een kind is een tandartscontrole elke zes maanden aangewezen. De melktanden spelen een belangrijke rol in de vorming van het definitieve gebit. Ze verdienen daarom de nodige aandacht.